The Space

A newly developed duplex Penthouse in West London with an open plan upper floor living space giving far reaching views across the city. 

The Brief

An international and highly independent business woman, the client wanted to use the Penthouse as a multi-functional London base. The apartment needed to be ‘home’ and provide comfort as well as delivering a striking and flexible space to entertain international clients and friends.

The Design

Utilising a strong colour palette, smaller lower floor rooms were created as warm, intimate and personal spaces. Taking advantage of the huge amount of natural light available, the open plan upper floor space was designed with a lighter colour scheme to create a calming and ethereal space reflective of its elevated setting. Signature furniture pieces were chosen so that they could be moved easily allowing the whole floor to be adapted for either entertaining or day to day living.

Recent interior design project: